Δεν έχετε κάποιο προϊον στο καλάθι αγορών σας

Product was successfully added to your shopping cart.

About Us

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΠΙΝΙΑΤΑ

Μαμά

Με λένε Βάσω Κυριοπούλου, είμαι μαμά δύο παιδιών και φτιάχνω πινιάτες, χάρτινες κατασκευές δηλαδή που γεμίζουν με ζαχαρωτά και μικροδωράκια και τις σπάνε σε παιδικά πάρτυ και όχι μόνο. Πάντα «έπιαναν τα χέρια μου» αλλά κατά βάση είμαι οπαδός του ρητού: «η εξάσκηση σε κάνει καλύτερο».

Έφτιαξα την πρώτη μου πινιάτα, ένα μωβ ψαράκι, στα τρίτα γεννέθλια της κόρης μου και από τότε πέντε χρόνια και πάρα πολλές πινιάτες μετά, πιστεύω πως έχω εξελιχθεί εντυπωσιακά!

Πινιάτα

Η “Mama Piniata” γεννήθηκε μετά από παρότρυνση φίλων και το χόμπυ έγινε σε μια νύχτα δουλειά, ευχάριστα δημιουργική, απ’ αυτές που πάντα ήθελες πολύ να κάνεις. Μπορεί να μην διαλέγω εγώ το θέμα, γιατί τα παιδιά ξέρουν πάντα ακριβώς τι θέλουν, αγαπώ όμως τη στιγμή που η ιδέα που στριφογύριζε στο μυαλό τους ολοκληρώνεται και εισπράττω το χαμόγελό τους μόλις δουν το αποτέλεσμα.

Τον τελευταίο καιρό η δουλειά μου τυγχάνει μεγαλύτερης αναγνώρισης και τα σχόλια είναι πολύ ενθαρρυντικά, όμως πρωταρχικός μου στόχος είναι να τη διατηρώ σταθερή και ποιοτικώς αναλλοίωτη, αν και όσον αφορά στο καλλιτεχνικό κομμάτι, όσο μου αρέσει αυτό που κάνω, πάντα θα εξελίσσομαι.

Σας προτρέπω λοιπόν να κάνετε το ίδιο! Αν αγαπάτε κάτι, τολμήστε το!
«Η εξάσκηση σε κάνει καλύτερο», άλλωστε και τα χέρια το μυαλό τα οδηγεί.

Δείγματα της δουλειάς μου μπορείτε να δείτε:
  στο site μου: mamapiniata.gr
  στη σελίδα μου στο facebook: facebook.com/mamapiniata
  καθώς και στο instagram: instagram.com/mamapiniata