Ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς

Ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς

Ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς.

Το Σάββατο της 30 Μαΐου, λίγο καιρό μετά την υγειονομική κρίση, αποφασίσαμε να επισκεφτούμε την εμβληματική και ιστορική ανθοκομική έκθεση της Κηφισιάς. Όπως τόσα χρόνια , έτσι και τώρα, η έκθεση βρίσκεται στο καταπράσινο κι ολάνθιστο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτριος Ζωμόπουλος».

Ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς
Πως θα πάτε

Μπορείτε να πάτε είτε με το αυτοκίνητό σας, είτε με ΜΜΕ πολύ εύκολα. Η είσοδος της έκθεσης είναι στην πλευρά του σταθμού ηλεκτρικού της Κηφισιάς. Επίσης στην Κηφισιά μπορείτε να φτάσετε με τα λεωφορεία 550, Α7 και Β9 (στάση Κηφισιά)

Ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς
Η έκθεση

Η έκθεση είναι πραγματικά μεγάλη και οι εκθέτες δεκάδες. Μπορείτε να βρείτε από τα πιο γνωστά φυτά, όπως τριανταφυλλιές και γαρδένιες έως τα πιο απίθανα όπως ίριδες και πασσιφλόρες (ή αλλιώς ρολόγια). Οι τιμές είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.

ανθοκομικη εκθεση κηφισιας

Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή της μετάδοσης του νέου κορωνοϊού covid 19, τα δρομάκια της ανθοκομικής έκθεσης Κηφισιάς έχουν μονοδρομηθεί και μπορείτε να περπατάτε μόνο προς μια κατεύθυνση. Υπάρχουν σήματα και υπάλληλοι της έκθεσης που σας το υπενθυμίζουν.

κηφισιά

Σε όλους τους χώρους της ανθοκομικής έκθεσης Κηφισιάς, οι εκθέτες έχουν στολίσει τα περίπτερα τους με άνθη και φυτά γεμίζοντας έτσι το χώρο με πανέμορφα χρώματα και αρώματα. Καθώς είναι επαγγελματίες της ανθοκομίας μπορείτε να τους ρωτήσετε οτιδήποτε θελήσετε για τα φυτά ή άνθη που ενδιαφέρεστε ν’ αγοράσετε.
Αν είστε νέοι “κηπουροί”, οργανωθείτε όσο καλύτερα μπορείτε από πριν, ψάχνοντας για πληροφορίες στο internet για τα φυτά που ενδιαφέρεστε να αγοράσετε. Κάποια θέλουν πολύ ήλιο, κάποια άλλα πολλή σκιά. Άλλα πολλή φροντίδα κι άλλα λίγο μόνο νερό. Αν δεν το κάνετε υπάρχουν κι οι έμπειροι εκθέτες που θα σας λύσουν κάθε απορία.

anthokomiki ekthesi kifisias
Χρήσιμες πληροφορίες

Μην σας απασχολεί αν παρκάρατε μακρυά από την έκθεση και θέλετε να πάρετε πολλά ή βαριά πράγματα από εκει. Μπορείτε να πάτε με το αυτοκινητό σας να τα παραλάβετε στη νότια είσοδο του άλσους, όπου ήδη οι εκθέτες θα έχουν μεταφέρει εκεί ό,τι αγοράσατε.

Ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς

Η είσοδος στην έκθεση κοστίζει 1€. Οι άνεργοι μπορούν να μπουν δωρεάν.
Την ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς μπορείτε να την επισκεφτείτε από τις 29 Μάΐου έως τις 24 Ιουνίου 2020.

Ξανά καλωσορίστε το καλοκαίρι με αισιοδοξία κάνοντας μια βόλτα στην μεγαλύτερη και πιο αναγνωρίσιμη έκθεση στο χώρο της Ελληνικής ανθοκομίας.

ανθοκομικη εκθεση εισητηριο
Scroll to Top