διοργάνωση γενεθλιων παρτυ

Θεματικό πάρτι γενεθλίων

Θεματικό πάρτι γενεθλίων

Θεματικό πάρτι γενεθλίων. Οργανώστε κι εσείς το παιδικό πάρτυ των παιδιών σας, φτιάχνοντας μαζί τους τα διακοσμητικά γενεθλίων, με φαντασία και καλή διάθεση.

Πάρτυ γενεθλίων
θεματικό πάρτι γενεθλίων

Η Σοφία φέτος έγινε 10 και ζήτησε σε αντίθεση με άλλες χρονιές, ένα μικρό παιδικό πάρτι, στο σπιτι, με λίγους φίλους. Το θέμα που επέλεξε ήταν τα Λάμα!!

Φτιάξαμε τις προσκλήσεις διαμορφώνοντας μια απλή φωτογραφία.

πρόσκληση γενεθλίων

Η πινιάτα για το παιδικό πάρτι ήταν ειδική κατασκευή μόνο για εκείνη!

θεματικό πάρτι γενεθλίων - πινιάτα γενεθλίων
θεματικό πάρτι γενεθλίων - τούρτα γενεθλίων λάμα

Το καταπληκτικό Ζαχαροτεχνείο της αγαπημένης φίλης και συνεργατιδάς Δήμητρας Συμνιώτη, επιμελήθηκε και φέτος την τούρτα γενεθλίων, κι έκανε φοβερή δουλειά! (μπείτε στη σελίδα της στο facebook για να επιλέξετε κι εσείς τη δική σας τούρτα για το θεματικό πάρτι γενεθλίων).

Η διακόσμηση για το θεματικό πάρτι γενεθλίων ήταν απλή και φυσικά χειροποίητη. Έφτιαξα pins για τα cupcakes και τα pop corn, τυπώνοντας λάμα και κάκτους σε χαρτόνι και κολλώντας τα σε οδοντογλυφίδες και ξυλακια. Μια μικρή αυτοσχέδια αφίσα στον τοίχο πίσω από το μπουφέ. Τύπωσα αυτοκόλητα και με αυτά διακόσμησα τα κουτάκια για το φαγητό (burger με τηγανιτές πατάτες). Πιατάκια, ποτηράκια, χαρτοπετσέτες στο ίδιο θέμα. Και φυσικά αμέτρητα μπαλόνια!
 
θεματικό πάρτι γενεθλίων
θεματικό πάρτι γενεθλίων - δωράκια γενεθλίων

Τα δωράκια μπήκαν σε craft φάκελους και στολίστικαν με χάρτινη κορδέλα που λειτουργούσε και σαν ευχαριστήριο σημείωμα.

Οργανώστε κι εσείς το θεματικό πάρτυ των παιδιών σας, φτιάχνοντας μαζί τους τα διακοσμητικά γενεθλίων, με φαντασία και καλή διάθεση.

διοργάνωση γενεθλιων παρτυ
Διοργάνωση παιδικών πάρτι 

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί, διστάζετε για την δημιουργικότητά σας ή οτιδήποτε άλλο σας εμποδίζει να οργανώσετε από το Α έως το Ω το δικό σας θεματικο παρτι γενεθλιων, ρωτήστε μας αν μπορούμε να το κάνουμε εμείς. Το παιδί σας θα επιλέξει απλά το θέμα του πάρτι και τα υπόλοιπα θα τ’ αναλάβουμε εμείς.

Ειδικευόμαστε στις πινιάτες. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα δεκάδες σχέδια του e-shop μας ή να μας ζητήσετε να φτιάξουμε ένα νέο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-7613572 ή στο [email protected]

Scroll to Top